Vi besvarar ditt samtal så snart vi kan Vi kommer till det lilla callcentret i Bastuträsk där lugnet hägrar å man säljer något elabonnemang emellan åt. Där arbetar fyra helt olika typer och där kaffe bryggaren går varm för de lite längre fikarasterna.
Men allt ändras med den nya sälj chefen som anordnar säljtävlingar med utslagnings delar som plockar fram människornas värsta sidor och även vänder de mot varandra. även om det ä komik så känns pjäsens grund som saker som kan hända i dagen samhälle. För nog har Gustav Tegby inspirerats från de etableringar av callcenters som av samtal man får från dessa telefonförsäljare när han skrev manus.

En musikteater som håller en bra fart med yviga gester och igenkännande repliker och situationer som inte annat än kan locka publiken att dra på mungiporna och bjuda på skratt. Tove Olsson, Agneta Ahlin, Göran Hansson och Annika Isaksson Svedberg tolkade med och motgångar och karaktärsdrag  hos sina figurer så man fick en känsla för hur de skulle vara att möta i vardagen.

Med andra ord så hade vi en riktigt rolig kväll i Ånge folketshus tillsammans med Västerbottens Teatern, Har ni fler pjäser på gång i samma stil och klass så hoppas vi på fler gästspel.

Share Button