Fredag 15 Februari 2013 klockan 19:00 sitter vi bänkade för premiären av Ånge kabarés nya kabareföreställning “Gilla Läget!?”, Då jag pratade med Ånge kabare inför denna föreställning så lovade man att vi skulle få en satirisk samhälles skildring å beskrivning hur vi är och de har verkligen lyckas med många fantastiska nummer, föreställningens riktiga höjdpunkter är enligt mig Gert Bergström med sin egenskrivna monolog “Roddtävlingen” en klockren skildring av hur dagens samhälle fungerar. En annan favorit är “Dödens Väntrum” som har en mer lokal inriktning med Joakim i en fantastisk tolkning av djävulen.

Stockholm nästa och alla visions förekomsterna ger oss nog lite av temat för föreställningen som jag tror handlar om att vi själva måste ta tag i våra problem å inte bara gå att gnälla om vi skall kunna leva hör även i framtiden.

Man känner igen sig i stora delar av den beskrivning de lämnar om  vårt samhälle och efter två timmar så går man därifrån med en skön känsla av alla skratt, De spelar enbart 6 föreställningar till så se till att inte missa möjligheten till avkoppling i vardagen med  många fantastiska skratt å igen kännande leenden.
Share Button