Träffs & triffs är en teatergrupp som består av 6 vänner som  ville prova att skapa teater där man tar hand hand om alla delar i produktionen själva, men även detta med att skapa en krogshow med helhetsupplevelse där allt från mat till uppträdande hänger i hop. 2009 skapade man sin första föreställning någon i gruppen hade besökt en teater där publiken bjöds på en kakbuffé och de var ett koncept man ville ta hem till Ånge vilket man gjorde i sin första uppsättning, sedan har man fortsatt i att skapa en teatermiljö med en mysig känsla där alla i publiken skall känna att man får ta del av denna helhet där maten är en del som passar in i de tema som är den röda tråden för hela kvällen.
I år så är vi på ett galleri där vi blir bjuden på plockmat i form av en tapas tallrik som skall få oss tänka att vi är på ett vernissage  på ett galleri kanske i södra Europa.
På Frågan vad som gjorde att det kommer en ny föreställning just nu är svaret “Det kändes som att det var dags för en ny uppsättning”
 Denna föreställning  likt tidigare föreställningar bygger på sketcher som anspelar på händelser, företeelser & problem som händer i livet och framförallt i de mindre samhällen som finns utanför storstädern Allt vävt runt en röd tråd .
Lena Bjelkström är den i gruppen som skriver grunderna till sketcherna men sedan är hela gruppen med och filar till det så det passar in i temat och följer den röda tråden.
Som publik vill gruppen att man skall få en helhetsupplevelse där man framförallt skall man ha roligt och kanske träffar man några nya bekanskaper bland bordsgrannarna, men även att man kanske lyckas man väcka några tankar hos publiken runt de ämnen man tar upp i sketcherna. Premiär är nu på torsdag den 26 Mars vill man boka en plats på någon av föreställningarna så kontaktar man Ånge folketshus 0690-15090.
Share Button

One Reply to “Dags för premiäröppning på galleri vägglusen”

Comments are closed.