Första Tisdagen i månaden innebär alltid StandUp comedy på Estreet med vår lokala standupp klubb Skratta med Käften.
Denna kväll hade besökarna verkligen vallfärdat hit, skulle tänka mig vi var nära lapp på luckan för de var inte så gott om svängrum i lokalen denna kväll, fantastiskt kul att så många tog chansen att få njuta av standup värmen.

Jonatan Brynielsson kvällens konferencier Foto: Pelle Nilsson

Kvällen inleddes lite trevande publiken var lite avvaktande men när Christoffer Fernis kliver(Rullar?) på scenen så tänder publiken till och skratten börjar eka i lokalen. ibland känner man sig som historien tog en sidospår men visar sig det finns en tråd som håller ihop hela programmet även när han plockar upp saker som händer i lokalen så hänger allt ihop på något sätt, Förstår helt klart varför Christoffer
vart utsedd till Årets nykomling på Svenska standupgalan alldeles nyligen han är vass, het och på gång.

Christoffer Fernis Foto: Pelle Nilsson

Efter paus är det dags för en nykomling för oss i Sundsvall även om han tidigare kört en del i Stockholm nämligen Sam Njie som kommer från Matfors, vilket han även återkom till i materialet. En riktigt bra start som får bra respons från publiken tappade lite fart mot slutet men helt klart en till komiker vi hoppas få fortsätta njuta av som en av de lokalt återkommande komikerna på scen.

Nisse Hallberg Foto: Pelle Nilsson

Sedan är det dags för Nisse Hallberg som redan i första meningen visar hur standup skall gå till, då han väver in saker från de andras framträdande är 100% närvarande och fångar de som händer i publiken och bygger vidare på det. läser av publiken vad som fungerar och om det inte fungerar till fullo då kan han vända på det och å skapa en ny poäng som fungerar. Jag som älskar när artister improviserar lite kan inte annat en njuta till fullo av Nisse, vilket även resten av publiken gör då de böjer sig av skratt showen igenom.

Share Button