Ett skratt förlänger ju livet så en kväll på skratta med käften förlänger alltid ens liv med några år, denna tisdagskväll var inget undantag. En fantastisk kväll så se till att inte missa dina kommande chanser att komma in i värmen på E-street dessa kvällar och förläng dit liv med.

Tjej i röd tröja med en mikrofon, Komikern Matilda Wildmark

Matilda Wildmark ursprungligen tydligen från samma lila skånska ort (Sjöbo) som kvällens ljud tekniker men Matilda hittar man numera boende i Göteborg, där hon bland annat driver standupklubben ridå. Matilda var först upp på scenen denna kväll och satte direkt tonen för kvällen lite råhet och mycket klockrena betraktelser av fenomen man stöter på i livet.

David Asp må vara ung men är redan en erfaren komiker som är fostrad på Stockholms standupklubbar som bara med sitt scen uttryck (om det är ett uttryck) inte annat än kan locka en till skratt,

Efter paus vart det dags för en oväntad comback på skratta med käftens scen nämligen en av grundarna till klubben nämligen Jimmy Södermark och även om det länge sedan sist så hade han full kontroll på hur man hanterar en standup publik, så nu hoppas vi inte det tar lika gång till nästa gång.

Vi stannar kvar i Stöde och välkomnar Maria Löfgren upp på scen, Maria är ganska ny på standupscenen men hon har på teaterscenen visat han hon kan komik så jag hade en känsla att detta kommer bli bra och den känslan kan vi säga infriades

Elin Almen avslutade kvällen å om alla komiker varit grymma denna kväll så lägger Elin i en växel till och bjuder på en fantastisk rapp standup där även de skämt man hört innan vävts in i ett nytt sammanhang så det känns helt nya.

Share Button