Onsdag 6/7

Mellan kl 12 och 14 finns Birgit Smith på plats på Naturum i Borgsjö å hjälper dig prova på luffarslöjd, När du lärt dig behärska tekniken är det bara din fantasi som sätter gränserna för vilka konstverk du kan forma av metall tråden.

Klockan 18 är det dags för allsångscafé i Byberget. Det är 10:onde gången som Tommy John bjuder in till allsångscaf’é på sitt sommarställe i byberget.

Följ med  på en utflykt till Granbodåsens naturreservat för att titta på slåtter/ängsfloran. Reservatet bildades 1993 och är av regeringen antaget som Natura 2000-område enligt habitatdirektivet. Samling vid Granboda vägskäl (vid E14) klockan 18:00. Läs mer om detta evenemang på Visit Ljungandalen.

Lördag 9/7

Torpshammars If arrangerar en kubbtävling på Torpshammars IP, för 3-5 manna lag. Läs mer på Visit Ljungandalen

Sommaren är ju loppisarnas högtid, och denna lördag är gårds loppis på Tomtebovägen i Ånge (brevid Vojen & Saxess) öppet är det mellan kl 12 och 17 så passa på att göra ett besök, skulle du känna att du skulle vilja vara en av försäljarna kontakta Lena Maris 0690-611 14. Klicka här för mer info.

Från 12:00 fram till 16:00 så är det dags för årets Marktjärns dag, det är Torps Hembygdsförening som bjuder in till en trevlig dag med underhållning på Marktjärn, Läs mer på Visit Ljungandalen.

Invigningen av de nya ekoturist projektet “Öarna” på Haverövallen, Start kl 17:30 du får möjlighet att ta del av projektet väg fram fram till prototypen på Harahålsholmarna. Man bjuder även på konserter och dans under kvällen. Läs mer på Visit Ljungandalen 

Haveröveckan Startar även den denna lördag. Läs Mer

Söndag 10/7

Följ med på en heldags utflykt till Helvetesbrännan är en 34 kvadratkilometer storväglös vildmark. En kunnig guide  visar oss runt i den mäktiga terrängen som inlandsisen format. Samling klockan 09:00 på ICA Parkeringen Ånge. Läs mer  på Visit Ljungandalen.

Share Button