Luften var fortfarande varm och solen  sken i trädtopparna en perfektkväll för att avnjuta lite underhållning, efter att man tittat i utbudet för denna kväll så vart det en tur till borgsjö Hembygdsgård för att få njuta av Ted Gärdestads underbara musik.

Det är inte bara musiken utan fantastiska historien om Ted Gärdestad som vi får serverat av Erik Winqvist. Winqvist som själv först på senare år fastnat för Gärdestads musik och så till den grad att han var i kontakt med Teds bror Kenneth (som skrivit i stort sett alla texter till Teds låtar) och det är delar av den historia som Kenneth berättade för honom som vi får återberättad under kvällen. Det är verkligen en fantastisk musikskatt som bröderna Gärdestad gett oss och de versioner av de populära låtarna som Erik Winqvist tillsamans med pianisten Simon Forsman bjuder oss  på skapar en skön avlutning på en underbar Torsdag.

Som vanligt när det är aktiviteter  på hembygdsgården så är det full fart i bagarstugan å många av besökarna passar på att fylla på förådet med tunnbröd. Ni missar väll inte övriga programmet på Borgsjö Hembygdsgård så som Rosornas antikrunda med Kars-Åke gustavsson Söndagen den 18 Juli eller Nick Borgen den 22 Juli.

Share Button