Dagens revy författare är av en annan generation än de 1900talets giganter som Estratören Mattias Enn vill hylla med sin föreställning “Ett Sekel Av Revyer” och det märks att dessa revy kungar och deras revyer är nått som Mattias verkligen älskar och de bjuds på allt från Rolf till Ramel. Mattias har även ett underfundigt sätt att berätta historier och ett fantastiskt minspel som är väldigt bra.

Då denna föreställning gästade Ånge Folketshus  den 27 September så bjöd Mattias Enn och pianisten Samuel Skönberg  på ett par verkligt härliga timmar med många skratt för de ca 50 personer som slagit sig ner i salongen, publiken som till stor del varit med då dessa revy kungar verkade vittnade om att han verkligen lyckades tolka dessa revy kungar exemplariskt .

Detta var säsongens första arrangemang för Ånge Teaterförening, det kommande är “På Finska Heter det Kaipaus” 9 November och “Ensam Rävhane” 18 November men innan det så arrangeras det 3 teaterreser till “Lasse Berghagen” 5 oktober, “Sinnes cirkus med Henrik Fexus” 9 Oktoberg och “Dancer in the dark” 8 November

Share Button