Kill Kill Pussycat_8602I mitten av mars  drar Kill! Kill! Pussycat! iväg till Texas för atts pela på South by Soutwest som ett av 2200 band som samsas på 100 scener. Det är studieförbundet Bilda som ger Kill! Kill! Pussycat! denna möjlighet. Passade på att ställa lite frågor till bandet om detta äventyr.
Hur kändes det att få  möjlighet attspela på South by Soutwest ?det kändes ju helt super! vi känner oss väldigt stolta och glada av att blivit utvalda, och vi tänker åka över och göra det vi gör bäst, spela Rock n Roll! detta är ju det absolut största KKP gjort hitills
Hur skulle ni beskriva “South by Soutwest” ur eran synvinkel ?det är ett STORT musikevent med massa branschfolk och en enda stor musikfest som vi tänker ha riktigt kul på.
Vad ser ni mest fram emot med att få spela på South by SoutwestVi ser fram emot att visa att en liten liten by från norra sverige kan leverera rock i världsklass, och hela upplevelsen att få spela i USA. det är ju en pojkdröm : )

Vad händer övrigt för Kill! Kill! Pussycat just ?

Vi slipar detaljer på låtarna som kommer att utgöra vårat nästa album som kommer att bli riktigt riktigt bra!

(efter vi gjorde denna intervju så har det även blivit klart att Kill! Kill! Pussycat  spelar på pipeline den 20 februari)

Share Button

One Reply to “Dags för USA att ta till sig Kill! Kill! Pussycat!.”

Comments are closed.