Vi närmar oss Ö-festen i Stöde som går av stapeln nu till helgen 11 till 13 augusti. Ö-festen håller så klart till på en ö, och Ön i Stöde hittar du vid brandstationen i Stöde.
Så vi tog ett litet samtal med arrangören Ingela Norrby från Biwa Sverige.
Ö-festen var tidigare var en festival inriktad på Blues och Country men har efter att den nya arrangörs konstellation med Biwa Sverige tillsammans med företag, föreningar och Stödebor fått en mycket bredare inriktning där man verkligen vill erbjuda något för alla oavsett ålder eller musikalisk preferenser. Så bland årets bokningar märks Moneybrother en svensk hyllad liveartist men även El Papi en av Norges hetaste artister som byggt upp sin fanbase på TikTok där han har över 150 miljoner streams. En annan svensk Artist arrangören gärna lyfter fram är Emil Assergård.

Press-Bild Patriks Combo

Ingen festival utan Öl-tält och det anordnas av Sigges och i tältet finner man inga mindre än Patriks Combo ett av Jämtlands röjigaste coverband

Men nu ser Ingela mest fram emot att få öppna området, För nu är nämligen ett års planering är till enda, Hon och hennes team är redo att ta emot besökarna så hennes sista ord är – Nu kör vi Stöde!

Share Button